100e Jeanneau 57

     
   
     
     
 

In april 2012 wordt de 100e Jeanneau 57 afgeleverd aan haar nieuwe eigenaar in Shenzhen (China). Dit alles heeft de Franse werf bereikt binnen twee jaar na de introductie van het type. Door deze indrukwekkende cijfers kan de Jeanneau 57 zich wereldwijd het populairste zeiljacht in haar klasse noemen.

Naast het prachtige design en een luxe leven aan boord ligt bij dit schip tevens de nadruk op prestaties, gebruiksgemak en veiligheid. Om dit te bereiken is er gekozen voor de beste componenten op elk gebied. Derhalve wordt de voortstuwing op alle honderd 57's verzorgd door een Mercury TDI 2.5-140. Door toepassing van de optionele tweede dynamo is ook in de stroomvoorziening aan boord voorzien.

De door Volkswagen ontwikkelde krachtbron staat bekend om zijn rustige loop, stilte en een laag brandstofverbruik. In de afgelopen jaren heeft de motor heeft zich in de meest uiteenlopende toepassingen bewezen, waaronder nu dus ook de Jeanneau 57.

Cummins en Mercury Diesel wensen Jeanneau en alle Nederlandse en internationale eigenaren nog vele jaren plezier van dit geweldige schip.

 
     

 
 
   
© 2023 Aarts Dieseltechniek || Home